HTML

"Mi a lényeg? A logikát kell hogy értsed!"

"A tudásszomjam űz és hajt, míg nem marad több kétség! Én nem tűrök meg titkokat, és válasz nélkül kérdést! Mit, mikor, ki és miért, és hol?"- Ahogyan azt Abronsius professzor is mondta.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Társkeresés a modern korban...

2009.08.27. 12:30 :: Lujzaa

...avagy miként tehetjük legálissá a szexpartner-keresést, illetve közvetítést, tehát magát a prostitúciót

"TABUMENTES masszás. 06-20-***-**-**"
"Csenge eszes, feneke feszes"( megjegyzem, itt öntöttem magamra a reggeli kávét)
"FRANCIAMŰVÉSZNŐ mélytorkosan, telt 47-estől"

A BORS nevű, mindenki általismert/szeretett/elítélt szórakoztató napilapot böngészve 209 (!)erotikus szolgáltatást ajánló hirdetésre bukkantam. Ez egy nap termése, és mivel nem szándékozom senkit semgyanusítani, azokat nem számoltam bele, akik mindenféle utalások nélkül csak annyit írtak: masszázs.

Hol húzódik a határ a prostitúció és a magánszemélyek önálló, öntörvényű szexpartner-keresése között. Van-e egyáltalán határ?Mikor nevezhetünk valakit prostituáltnak?
Ha legálisan, mindenféle- persze jogilag aggályos- cenzúrázás nélkül hirdetheti valaki szolgáltatásait (legyen az akár férfi-merthogy ilyen is volt- vagy nő),akkor vajon arra van-e jogosultsága bármiféle szervezetnek, pédául a rendőrségnek, hogy ne adj Isten az aktus során lefülelt szolgáltatót jogi procedúrák alá vessék?

Bonyolult kérdés, amit szívesen feltennék egy szakértőnek, hogy adjon rá elfogadható választ. Persze itt is, mint mindenhol, megvannak a kiskapuk. Egy újságban gyakorlatilag mindenki azt hazudik össze a "társkereső"-oldalakon, amit csak akar. Fénykép nincs, a  telefonszámot lenyomozni nem lehetetlen, de az egyszerű aluljárós GSM-boltokban nem hiszem, hogy számontartják az eladott simkártyák tulajdonosait. És ha még rá is találnak a hölgyekre/urakra, akár tényleg az aktus közben, ki bizonyítja be, hogy a két fél között történt-e cserekereskedelem? (pénzért szex, egyéb juttatások)

Az eléggé abszurd helyzetet elképzelve könnyen lehet, hogy a végén a rendőröket, vagy a feljelentő szomszédokat vonják felelősségre hamis vádaskodás vagy becsületsértés címszó alatt. Na de így aludjon nyugodtan az ember?
Vajon mi a jó megoldás? Van-e megoldás? Nyilván. Hollandiában remekül működik a  rendszer, és Magyarországon is megtették a lépéseket annak érdekében, hogy a testüket áruló lányok végre megértsék, miért jó, ha akár csak számlát adnak- ergo vállalkozókká válnak, tehát jogosultak TB-re, vagy hogy mást ne említsek, későbbi éveikben a GYED-re illetve GYES-re.

AZ, hogy napilapokban ilyen hirdetések jelennek meg, nem használ a közerkölcsnek, mivel azt a képet mutatja, hogya felnőttek viágában csak a szexéhes férfiak és prostituáltként dolgozó nők léteznek, ami nyilvánvalóan téves megállapítás. Aki mégis ilyen szolgáltatásokat kíván igénybe venni, az legyen egy fokkal kreatívabb és igényesebb, és keressen olyan lányokat,akik nem a legolcsóbb újságokban, hanem színvonalas internetes protálokon hirdetik magukat. Még vélemény is van róluk tömegével...lehet, hogy megéri, nem? És ha jó vele, hát jó vele.

Lujza

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brendnew.blog.hu/api/trackback/id/tr1001341697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása